Naken forum discordrsk

naken forum discordrsk

At folk er på en app kalt Discord å legger ut nakenbilder anonymt av I Discord sitt tilfelle vil de helt sikkert samarbeide med norsk politi for å. forum på hemmelig app sprer seg over hele landet: sprer seg i ungdomsmiljøer over hele landet, blir det delt tusenvis av nakenbilder av norske jenter. desember dukket det opp en ny server på appen Discord. Discord har den siste tiden fått oppmerksomhet fordi den brukes til deling som er hovedmålet, men det å dele nakenbilder av norske jenter.

Videos

The Beatles - Hey Jude

Naken forum discordrsk - Brønnøysund dogging

Sett MSN som startside. Dansk toåring druknet på Mallorca. De fleste ser vel på han som en taper nå etter hva han gjorde. Aldri være naken noe sted? Snapchat, Discord, lukkede fora. Disse bildene er appellerende for enkelte fordi de "amatørmessige" og ekte - og driter ut jenter. Er det noen som kan hjelpe meg med å få tilgang til denne nettsiden så jeg kan se om noe av meg har blitt lagt ut?

Naken forum discordrsk - Honningsvåg

Jeg er svæært bekymret for at et bilde av meg ligger ute på denne appen. Hjem - Discord brukes til deling av nakenbilder. Gjør man dumme ting, kan det få konsekvenser, uansett om det var godt ment eller ikke. Å dele denne typen bilder av andre er et alvorlig lovbrudd, sier Hans Marius Tessem, rådgiver i Slettmeg.

0 thoughts on “Naken forum discordrsk

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *