Norske jenterx bilder

norske jenterx bilder

Plassen brukes egentlig for spilling, men pga. måten det er satt opp på er det vel noen som fant ut at det fint kan brukes til å spre nakenbilder av. På et stort internasjonalt forum deles det hundrevis av kompromitterende bilder av unge norske kvinner. Norsk politi kjenner til forumene, men. BILDEREGLER. - Jenter: I denne kategorien kan du legge opp bilder av deg selv som fokuserer på ansiktet ditt eller deg som person. Vi godtar derfor travelemotions.eu ikke.

Videos

100 nakne studenter feirer universitetets fødselsdag Da «Vilde» (21) fikk vite om en hemmelig server der nakenbilder av norske jenter blir delt, var hun redd for å finne et gammelt bilde av seg selv. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. Prøv også Discorden. Regler. Reglene kan i sin helhet leses her. Under følger et. FORDELT PÅ FYLKER: Bildene inne på appen er fordelt på fylker. Medlemmene kan også komme med navn på jenter de ønsker bilder av.

Norske jenterx bilder - Sandefjord

Når skal menn vise dem hva det vil si å være mann og ikke en billig horete og nedrig manneludder? Så dere blir mer siviliserte. Tenk hvis du kunne vist like mye omtanke og empati for jenter og kvinner som utsettes daglig for hets og trakkasering i fra dine likemenn. norske jenterx bilder

0 thoughts on “Norske jenterx bilder

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *