Rosa utflod stikker i underlivet

De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen Utflod er en av de hyppigste årsakene til at kvinner søker lege, men hva er egentlig. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet. Innsendt spørsmål. Hei. Jeg er en jente på 20 år og har noen spørmål ang mitt underliv. Jeg har hatt smerter i eggstokkene mine, ømme bryster.

Rosa utflod stikker i underlivet - Svelvik sprut

Hva kan man selv gjøre for å unngå skjedebetennelse? De fire vanligste underlivsplagene. Rundt eggløsningen kan den få en seigere konsistens, og rett etter mensen kan den være rødbrun siste rester av menstruasjon renses ut. Du har et litt blandet symptombilde. Kvinnen selv ser bare utfloden komme ut av skjedeåpningen, men vet ikke om den kommer fra livmoren, livmorhalsen eller skjeden. Ved ubehandlet klamydia kan dette røre til redusert fruktbarhet hos kvinner samt økt risiko for graviditet utenfor livmoren, skriver Folkehelseinstituttet.

Videos

The Campaign Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Rundt 20 prosent av alle fruktbare Blødningsforstyrrelser. Tyngdefornemmelse i underlivet. De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen Utflod er en av de hyppigste årsakene til at kvinner søker lege, men hva er egentlig. Innsendt spørsmål. Hei. Jeg er en jente på 20 år og har noen spørmål ang mitt underliv. Jeg har hatt smerter i eggstokkene mine, ømme bryster.

Rosa utflod stikker i underlivet - Mandal

Denne gir de samme symptomene som gardnerella. Jeg er spent og forventningsfull da det er 9 år siden sist vi fikk barn. Hvis smertene ikke går over om dere skifter stilling, så søk lege. Det finnes en rekke årsaker til at utfloden kan være brun på farge. Kvinner som har underlivskreft i nærmeste familie. Det er lett å tenke at fersk alltid er best, men det er lekre utflod etter eggløsning ikke nødvendigvis tilfellet.

0 thoughts on “Rosa utflod stikker i underlivet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *