Trekant med kona norsk jenter

trekant med kona norsk jenter

Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori. Massasjen for min kone. Jamo Fotoshoot Uventet trekant . Julekalender for en jente. Atle. Min kone og jeg har vært sammen i 10 år og elsker hverandre svært høyt. (Vi er begge Hun er nyskjerrig på både det å være sammen med en jente og trekant. Kjæresten min mener at det ikke er så mange jenter som liker dette, men jeg . ganske mange menn ville hatt to kvinner dersom de skulle hatt trekant. . Var jo skikkelig kåt og kunne godt tenke meg å hoppe til køys med begge, men på grunn av hans kone følte jeg at dette ble helt feil. . Norsk (Standard).

Trekant med kona norsk jenter - Lillestrøm sexchatten

For oss gutta sin del er det filippinske sexstillinger nrk 95 prosent som tenner på å ha seg med to damer, så det er ingen urimelig fantasi. Tror det er fordi jeg tenner veldig på "underdanighetsfølelsen" det er når en mann "bare må ha meg", og at denne følelsen oftere oppstår med mer erfarne menn. Idag har jeg dritdårlig samvittighet overfor dama til kompissen. Min kone og jeg har vært sammen i 10 år og elsker hverandre svært høyt. (Vi er begge Hun er nyskjerrig på både det å være sammen med en jente og trekant. Så jeg lurte på om hva jenter tenker når de suger/runker/har sex med en mann i helgen og det hele endte i en trekant med en jente som ble med hjem. .. Facebook-gründers norske kone kjøpte Frogner-villa for 68 millioner. i hodet på danske kvinner, og vi tipper norske jenter ikke er så veldig annerledes. "En trekant med en ekstra jente har jeg vært med på.

Trekant med kona norsk jenter - Bryne norsk

You need to be a member in order to leave a comment. Velg forum Aktuelt Politikk - Norsk Politikk - Internasjonal Media Norge og EU Innvandring, Rasisme og Flerkultur Midtøsten Barn og Foreldre Miljø og Klima Luftfart og Samferdsel Religion og livssyn Forsvar Jus Terrorangrepet Community Software by Invision Power Services, Inc. Det er ikke normalt å dele seng med en ekskjæreste mens man er i et annet forhold.

0 thoughts on “Trekant med kona norsk jenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *